In een handomdraai insecten verwijderen van je auto

Een dagje met de auto weg betekent vaak dat je thuiskomt met een aantal insecten op je ruiten en lak. Deze zijn vaak erg hardnekkig en daardoor lastig te verwijderen. Dreft of autoshampoo wil dan niet altijd werken. Gaan de insecten er ook niet af wanneer je door onze wasstraat bent gereden? Dan hebben wij hier een tip om de hardnekkige insecten te verwijderen.

Insecten verwijderen van de autolak

De dode insecten blijven vaak goed plakken op je autolak. Gaan ze er niet vanaf wanneer je door de wasstraat rijdt? Dan adviseren wij om HG Insectenverwijderaar te gebruiken. Je sprayt het op de plek waar de beestjes zitten, laat het een paar minuten intrekken en wrijf de insecten er dan met een droge doek vanaf.

Controleer vooraf wel even hoe jouw lak op de Insectenverwijderaar reageert. Tot nu zijn er alleen maar goede ervaringen geweest, maar je weet het nooit.

Insecten verwijderen van de autoruiten

Voor de autoruiten adviseren wij ook om HG insectenverwijderaar te gebruiken. Op glas kan dit middel nooit kwaad. Dode insecten verwijder je zo in een handomdraai. Maak je ruiten nog even schoon met ruitenvloeistof en je kunt er weer tegenaan!

HG Insectenverwijderaar is in de meeste supermarkten verkrijgbaar.

Comments are closed.