Binnen enkele minuten een schone auto!

Als je binnen enkele minuten een schone auto wil, kun je uiteraard snel langs onze wasstraat rijden. Dan geef je je auto een uitgebreide schoonmaakbeurt. Maar als je tussendoor even snel de auto vuil vrij wil maken, zonder wasstraat, zijn er ook nog meer oplossingen:

Autowassen zonder water

Er bestaat spray die de vuildeeltjes op de auto “opneemt” en van de lak afhaalt. Jij hoeft dan enkel nog met een microvezeldoek over de lak te vegen. Zo verwijder je in een handomdraai het vuil van jouw lak. Ideaal, en ook nog eens milieuvriendelijk! Er zijn verschillende sprays, door te ‘Googlen’ kom je er al een aantal tegen.

Autowassen zonder zemen

Geen geduld om de auto te zemen? Toch weet je dat je er niet onderuit komt als je de auto wil wassen zonder strepen. Ook hier is een oplossing voor. Er bestaat shampoo waarmee je jouw auto streeploos kunt laten drogen. Na het wassen hoef je met deze shampoo alleen de auto nog na te spoelen met een emmer water. Jouw auto droogt vervolgens streeploos op!

Ruiten reinigen in een handomdraai

Vergeet je ruiten niet, als je dan toch bezig bent. Ook deze kun je snel en eenvoudig reinigen. De buitenkant kun je bijvoorbeeld reinigen met een natte krant. Het inkt van de krant trekt in de kleine groeven van de ruit. Zo wordt het vuil eruit getrokken. De binnenkant van de ruiten maak je snel schoon met ruitenreiniger en een stukje keukenpapier.

Na deze drie tips kan jouw auto er weer even tegenaan!

 

Comments are closed.