Auto wassen in de wasstraat, een milieuvriendelijke keuze

Er zitten meerdere voordelen aan jouw auto wassen bij Carwash Volendam. Allereerst bespaar je jezelf tijd en moeite omdat je het niet zelf hoeft te doen. De wasstraat doet in principe alles hetzelfde als jij, maar dan sneller en gemakkelijker. Je hoeft de auto tegenwoordig vaak alleen in de carwash te rijden en je krijgt binnen enkele minuten een schone auto terug. Maar dat zijn niet de enige voordelen…

Milieuvriendelijke keuze

Je auto in een carwash wassen, is een milieuvriendelijkere keuze dan wanneer je jouw auto zelf wast. Het vuile water van het wassen, wordt bij een carwash opgevangen en gefilterd. Op deze manier worden olie, vet en zeep gescheiden en komt het niet in het riool terecht. Dit is beter voor het milieu. Tevens is een het watergebruik bij een wasstraat zuiniger dan wanneer je zelf de auto wast. Het watergebruik bij wasstraten wordt elk jaar teruggedrongen omdat nieuwe wasinstallaties zuiniger zijn.

Ook met een nieuwe auto door de wasstraat?

Ja zeker!

Vroeger werd er nog getwijfeld of je met een nieuwe auto door de wasstraat kon. De harde plastic haren van de borstels zouden de lak van de auto beschadigen. Tegenwoordig hoef je hier niet bang meer voor te zijn. De borstels zijn nu zachter, “zeem-achtig”, waardoor de lak niet beschadigd. Daarbij is de huidige techniek een stuk beter dan vroeger. Je kunt dus met een gerust hart jouw nieuwe auto door de carwash rijden!

Meerdere wasprogramma’s

Je auto hoeft natuurlijk niet iedere keer uitgebreid gewassen te worden. Soms is een snelle wasbeurt genoeg. Bij een Carwash heb je het voordeel dat je kunt kiezen uit meerdere wasprogramma’s. Je kunt dan kiezen hoe je auto schoongemaakt wordt en wat dit kost. Bij Carwash Volendam kun je kiezen uit een luxe programma waarin wij de auto: voorwassen, wassen, wielwassen, bodemreinigen, superwas, en drogen. Maar je kunt ook kiezen voor een simpel programma met alleen wassen en drogen.

In het algemeen vallen de kosten van een carwash mee. Afhankelijk van welk programma je kiest én in welk dorp of welke stad je bent. Meestal moet je denken aan een bedrag tussen de €5,00 en €20,00 euro. Bij Carwash Volendam heb je al een wasprogramma vanaf €5,00 en een luxe programma voor €9,00.

Dus, heb je geen zin om jouw auto zelf te wassen of wil je een milieuvriendelijke keuze maken?

Kom dan langs bij Carwash Volendam voor een volledige wasbeurt van jouw auto!

Comments are closed.