Auto schoon van buiten, maar ook van binnen?

Heb jij jouw auto net door de wasstraat gereden, waardoor die weer straalt van buiten? Dan wil je vast ook dat de binnenkant schoon is. Met een simpele stofzuiger en een vochtig doekje kom je al een heel eind. Er zijn echter plekken die lastiger te bereiken zijn met een stofzuiger. Denk aan: gleuven, rails of tussen de stoelen. Wij delen tips hoe je lastige plekken wel kunt schoon krijgen.

Ventilatieroosters uitblazen

Met een spuitbus met perslucht is het heel eenvoudig om ventilatieroosters te reinigen. Je verwijdert in één keer al het stof. Zelfs de pollen en het stuifmeel verdwijnen. Erg fijn als je last hebt van hooikoorts! En deze methode is ook nog eens heel makkelijk!

Spuitbussen met perslucht

Ook voor vuil tussen de rails van de stoelen, is een spuitbus met perslucht de ideale uitvinding! Wanneer je het vuil wegspuit, kun je het erna met de stofzuiger opzuigen. De richels bij ruiten zijn ook erg lastig schoon te krijgen. Insecten en spinnetjes verschuilen zich vaak hier. Als je een spuitbus met perslucht gebruikt met een dun rietje, kun je ook de hele smalle plekjes vuilvrij krijgen!

 

Comments are closed.